Homepage De Kerkbuurt

Kerkbuurt

 • Alblas Juwelier-Goudsmid

  ALBLAS Juwelier-Goudsmid is sinds 1979 gevestigd aan de Kerkbuurt in Sliedrecht en bij ons vindt u een uitgelezen assortiment sieraden en horloges van gerenommeerde merken.
 • Art & Flowers

  Speciaal zaak voor bloemen en woonaccessoires.
 • Baars Verzekeringen

  Baars Verzekeringen is een jong en fris assurantiekantoor, met een rijke bestaansgeschiedenis. Al sinds 1929 hebben wij ons gespecialiseerd in verzekeringen voor particulieren en bedrijven, maar daarnaast geven wij ook advies over het afsluiten van Hypotheken en Pensioenregelingen.
 • Baggermuseum

  Laat u rondleiden door de geschiedenis van de baggerindustrie in het enige baggermuseum ter wereld. De diverse historische en hedendaagse scheepsmodellen, het koetshuis met echte werkende stoommodellen en een stoombaggermolen maken het museum uniek en zeker een bezoek waard.
 • Boekhandel De Waard

  Blz. is een collectief van zelfstandige boekhandels in Nederland. De Blz.-boekhandels spelen een sterke lokale rol. Met de opvallende en moderne uitstraling vormen ze een herkenbaar punt in het straatbeeld. Bij de Blz.-boekhandel gaan kwaliteit en laagdrempeligheid hand in hand. De boekhandel is toegankelijk en kent een uitgebreid boeken­assortiment, vaak aangevuld met kantoorartikelen of ander assortiment.
 • Brasserie de Dijk

  Daar we met dagverse producten werken (overwerkmaaltijden/weekmenu) dienen de bestellingen 2 uur van te voren worden doorgeven, om zo de afgesproken levertijden zo goed mogelijk te kunnen na streven.
 • De Lichtzaak

  Hoe hoog moet de lamp boven de tafel? Kan ik alle lampen in huis vervangen door led-verlichting? Welke lamp staat het mooist in de gang? Geen lichtplan nodig maar wel vragen over verlichting? Ook dan maken we graag tijd voor u.
 • Decolicious

  Ons assortiment bestaat uit meubelen en woonaccessoires van Riviera Maison waarvan wij Selected Dealer zijn. Verder kunt u bij ons terecht voor de krijtverf van Painting the Past.
 • Eye Wish Opticiens

  Bij Eye Wish Opticiens vindt u de oogzorg die u zoekt. U kiest hier uit het meest gevarieerde assortiment en we nemen alle tijd om samen met u net die éne bril te vinden. Dat doen we al vijfenzeventig jaar met veel expertise en passie.
 • Fa De Vries & ZN

  Onze persoonlijk sfeervolle winkel laat duidelijk zien waar wij voor staan. Namelijk een vakkundig en creatief advies voor uw totale woning aankleding. Alles op gebied van kleuren, sferen, woningindeling, praktische oplossingen en/of kunstzinnige ideeën hebben we in huis. Tijdens een bezoekje aan onze winkel kunt u vrijblijvend een voorproefje nemen op een uiteindelijk totaal concept voor uw woning. Dit gebaseerd op uw ensen, aangevuld door onze ervaring en aangeboden mogelijkheden.
12345