Homepage De Kerkbuurt Hoorstudio Strating

Hoorstudio Strating

Er is hard en lang nagedacht over de indeling van deze winkels. Het uitgangspunt is een plek waar zowel de audicien en de klanten zich op hun gemak voelen. Een plek die er altijd opgeruimd uitziet en akoestisch aan alle daarvoor gestelde eisen voldoet.

Behalve dat de ruimten prettig moeten aanvoelen moeten deze natuurlijk ook functioneel zijn. Zo vind u in de aanpaskamers onder de kleppen alle benodigde meetapparatuur om het hoortoestel nauwkeurig af te stellen en om metingen te verrichten. Spraak testen in het vrije veld met behulp van de luidsprekers, maar ook metingen om de geluidsdruk vlak voor het trommelvlies te bepalen. Zo wordt het hoortoestel op UW oor aangepast en niet op een gemiddeld oor. Een video otoscoop zorgt dat u kunt meekijken als we uw gehoorgang en trommelvlies inspecteren.

Ook de andere ruimten in de winkels zijn met dezelfde insteek ingericht. Zo is er een balie waar altijd iemand achter zit om de telefoon te behandelen en uw vragen te behandelen. Maar ook om te zorgen dat alles op tijd besteld wordt en binnenkomt.

Een wachtruimte om rustig de krant te lezen onder het genot van een kopje koffie of de demotafel te bekijken. Hierop staan diversen hulpmiddelen uitgestald om u te informeren over alles wat mogelijk is om het leven aangenamer te maken voor de slechthorende.
 
Verder is er in elke winkel natuurlijk een geluidsdichte cabine aanwezig voor het afnemen van de gehoortesten. Deze cabine zorgt voor de ideale omstandigheden voor het afnemen van een dergelijke test wat zorgt voor betrouwbare metingen en uitslagen.
 
Ik hoop dat u een goed beeld krijgt van waar wij waarde aan hechten en nodig u uit om een keer onze winkels te bezoeken.