Homepage De Kerkbuurt King Jeans & Casuals

King Jeans & Casuals

Bent u op zoek naar een nieuwe outfit, het liefst dichtbij en vindt u het prettig om persoonlijk geholpen te worden? In het hart van de Kerkbuurt, vind je KING. Daar heeft u ruime keus uit een prachtige collectie met bekende merken voor ieder type man.

Zo vindt u voor elke gelegenheid en stijl een passende outfit, van sportief en stoer tot klassiek en zakelijk. Zo heeft KING alles in huis voor een casual look, met merken als PME, Cast Iron en G-Star. KING biedt daarnaast ook echte 'casual classics', zoals State of Art, Gant, Dockers en Brax. Voor een echte moderne citylook kunt u bij KING terecht voor merken als Matinique en Boss Orange. Zoekt u een feestelijke of zakelijke outfit? KING heeft een ruime collectie pakken van het merk Benvenuto. De pakken zijn er zowel in slim fit als regular fit en stralen de perfecte combinatie van Duitse kwaliteit met Italiaanse flair uit.

Ook als u op zoek bent naar de perfecte jeans, bent u bij KING op het juiste adres. KING heeft namelijk ook een uitgebreid assortiment spijkerbroeken in huis van merken als G-Star, Levi's, PME en Boss. Zo slaag je dus altijd. Stelt u service op prijs? Bij KING staat altijd een enthousiast team voor u klaar, dat u met veel plezier deskundig en persoonlijk adviseert. Onze ruime en mooi verlichte winkel bevindt zich op Kerkbuurt 98. Parkeren in de buurt is geen probleem: je kunt dichtbij en gratis parkeren. Webshop: kingkleding.nl