Homepage De Kerkbuurt Verschoor Sliedrecht

Verschoor Sliedrecht

Wie Verschoor Sliedrecht zegt, zegt mode. Drie generaties Verschoor hebben in meer dan tachtig jaar de zaak opgebouwd tot een waar begrip op modegebied in Sliedrecht, en ver daarbuiten. In de moderne en sfeervol ingerichte winkel aan de Kerkbuurt vindt u op 1200m2 meer dan 100 topmerken voor mannen en vrouwen.

Verschoor Sliedrecht is het vertrouwde adres voor iedereen die van mooie en vooral kwalitatief hoogstaande kleding houdt en waar u zeker kunt zijn dat nieuwe trends en upcoming merken continu aan het veelzijdige assortiment worden toegevoegd. Uniek is de uitgebreide collectie, samengesteld uit de grote maar ook onbekendere merken uit binnen- en buitenland.

Ook bent u bij Verschoor Sliedrecht aan het juiste adres voor gelegenheidskleding, maatwerk, trouwkostuums en accessoires. Voor elk uur van de dag en elke gelegenheid vindt u hier de juiste kleding. Een vakkundig team met ruime kennis en ervaring maakt het verschil. Mensen met passie voor mode en een voorliefde voor de mooie producten waar ze mee werken, geven u een professioneel en persoonlijk advies. En de service gaat verder. Direct achter de winkel ligt een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren (denk wel aan de parkeerschijf). De winkel beschikt over een eigen atelier.

Hier wordt uw kleding vermaakt terwijl u geniet van een heerlijk vers kopje koffie. Online is Verschoor Sliedrecht 365 dagen per jaar voor u geopend. In de webshop www.verschoorstore.nl shopt óf reserveert u 24/7 de laatste modetrends. Shoppen buiten winkeltijd, een Total Make-Over of kleding op maat laten maken, het kan allemaal. Onze services zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen.