Kerstmarkt

maandag 12 december 2016 - Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december is het weer zover: dan vindt de kerstmarkt plaats op de Kerkbuurt. Vorig jaar werd dit evenement voor het eerst georganiseerd en aankomend weekend is het tijd voor de tweede editie.

Winnaar Kerkbuurt Cadeaubon week 49

donderdag 8 december 2016 - Op donderdag 8 december is de winnaar van de hoofdprijs van de Kerkbuurt Cadeaubon-actie uit de hoge hoed getrokken. Bij de trekking van week 49 is er 1 winnaar geselecteerd uit de deelnemers die zich tot dusver via de actiepagina hebben ingeschreven. 

Update Keurmerk Veilig Ondernemen Kerkbuurt

dinsdag 6 december 2016 - Op 2 december jongstleden waren de werkgroepleden van Keurmerk Veilig Ondernemen Kerkbuurt bijeen op de gastlocatie King Jeans & Casuals en Quinna for Women. 

Winnaar Kerkbuurt Cadeaubon week 48

donderdag 1 december 2016 - Er is weer een winnaar van de Kerkbuurt Cadeaubon-actie uit de hoge hoed getrokken. Bij de trekking van week 48 is er 1 winnaar geselecteerd uit de deelnemers die zich tot dusver via de actiepagina hebben ingeschreven. 

Winnaar Kerkbuurt Cadeaubon week 47

donderdag 24 november 2016 - Er is weer een winnaar van de Kerkbuurt Cadeaubon-actie uit de hoge hoed getrokken. Bij de trekking van week 47 is er 1 winnaar geselecteerd uit de deelnemers die zich tot dusver via de actiepagina hebben ingeschreven.