Homepage Home Over ons

Over ons

Al sinds de 70-er jaren is er een ondernemersvereniging actief. Met als doel een prettige winkelpromenade te creëren voor de consument. Dit zoveel mogelijk met elkaar en voor elkaar.

De Ondernemersvereniging Kerkbuurt (OVK) heeft sinds mei 2015 een compleet nieuw bestuur. Onder leiding van voorzitter Anne de Vries zijn Hetty Vermaas, Tineke Alblas, Bert Kooring en Bram de Winter enthousiast aan de slag gegaan. "We zien het als onze missie om de Kerkbuurt op de kaart te zetten als hét winkelhart van de Alblasserwaard", vertellen zij. "Daarnaast willen we de samenhorigheid tussen de ondernemers nog verder verbeteren tot een soort vriendenploeg."

"We willen meer zijn dan een showroom en de klanten de persoonlijke aandacht geven die zij verdienen. De Kerkbuurt heeft veel bijzondere winkels met een geheel eigen karakter. Ons bestuur is de spreekbuis van de winkeliers met hun zeer persoonlijke winkelstraat. Die sfeer zal onze online versie ook meekrijgen. Op de website van de Kerkbuurt zal informatie te vinden zijn over alle ondernemers. Het startsein hiervoor is in mei 2016 gegeven. Deze online service gaat actief ingevuld worden met nieuws en aanbiedingen voor de consument. De website biedt tevens de mogelijkheid om snel en doeltreffend in te spelen op actuele ontwikkelingen."