Homepage Shoeby

Shoeby Sliedrecht

We combineren sterke basics met snel wisselende nieuwe fashion collecties.
Je vindt dameskleding en herenkleding van trendsettende eigen merken als Eksept en Cult Edition bij ons. Voor kinderkleding hebben we de eigen labels Jilly, Jill, Mitch en MTC ontwikkeld.
Opererend in het middensegment is de kleding van Shoeby voor iedereen bereikbaar. Letterlijk, want onze winkel bevindt zich in het hart van Sliedrecht. Lekker dichtbij, goed bereikbaar en altijd in de buurt.
De sfeer en de uitstraling van onze winkels zijn eigentijds en klanten voelen zich dan ook thuis. Het Shoeby team functioneert vanuit hun gevoel en passie voor mode en stylen zich volgens de laatste trends! Met veel wisselende collecties en instore presentaties, is elk bezoek aan ons Shoeby filiaal een nieuwe beleving.
Het één op één contact met onze klanten is voor Shoeby van essentieel belang. niet alleen tijdens winkelbezoek, maar ook daar buiten.
Alle vaste klanten van Shoeby - ruim 700.000 (!) landelijk – hebben dan ook een persoonlijke Shoeby Savers Card en ontvangen regelmatig post van ons. Hiermee hebben zij niet alleen een streepje voor op anderen, maar profiteren zij bijvoorbeeld ook van verruimde openingstijden (extra koopavonden) en worden zij als eerste op de hoogte gebracht van de laatste fashiontrends, nieuwste collecties en extra aantrekkelijke aanbiedingen.

Shoeby is eigentijds, herkenbaar en heeft een duidelijke eigen identiteit.

CONTACTINFORMATIE

Shoeby Sliedrecht
Kerkbuurt 93a
3361 BD Sliedrecht

0184 - 413 002
www.shoeby.nl

 

Volg ons op Facebook!

OPENINGSTIJDEN

Maandag   13.00 - 17.30 u
Dinsdag   09.30  - 17.30 u
Woensdag   09.30  - 17.30 u
Donderdag   09.30  - 21.00 u
Vrijdag   09.30  - 17.30 u
Zaterdag   09.30  - 17.00 u
Zondag   Gesloten